Spring naar content
VK Transport

Van en naar het Verenigd Koninkrijk

Zonder zorgen im- en exporteren 

Transporteer je vracht zonder zorgen van en naar het VK met Farm Trans. Wij regelen alles volgens de regels met onze ICT-infrastructuur, onze eigen vestiging in het VK en onze trailers. 

Meer weten?

Zorgeloos overzee
Alles geregeld

Wil je regelmatig grote volumes vanuit Europa naar het VK laten vervoeren? Farm Trans regelt het allemaal. Je vracht gaat onbemand met de ferry naar ons kantoor in het VK, waar we het met onze eigen vloot en chauffeurs naar je eindbestemming in het VK brengen. Groupage, cross-docking en A-B-leveringen zijn ook mogelijk. We werken met gespecialiseerde partners voor de douane, zodat je vracht zonder vertraging aankomt. Zo ga jij zorgeloos overzee.

Eigen vloot en vestiging

Vanuit verschillende Europese landen vervoeren we jouw vracht naar het VK. Met ons eigen wagenpark van trucks en trailers kunnen we jouw ladingen snel en soepel met de ferry overbrengen en via onze eigen vestiging goed uitleveren in het hele Verenigd Koninkrijk. Wij zijn er van begin tot eind bij.

Gestroomlijnd systeem

Met ons eigen Logistics Managements System (LMS) stroomlijnen we het transport van vertrek tot aankomst. We managen alle gegevens op de minuut – van orderbeheer en transport tot de ontvangst van goederen. Zo hebben we jouw vracht in kaart en zorgen we voor efficiënt en veilig transport in het VK. 

Meekijken met… Bulk Planner
Leano Ploeg (21) werkt nu bijna een jaar bij Farm Trans als planner voor onze Bulk divisie. Zolang hij zich kan herinneren is hij al bekend met Farm Trans, zijn vader begon hier als vrachtwagenchauffeur toen Leano net geboren was. Als kind vond hij het al leuk om met zijn vader mee te gaan op de vrachtwagen: “Ik ging vroeger elke vakantie mee, zo vaak het kon.”