Spring naar content
Sustainability

Duurzame logistiek

Als logistiek dienstverlener met agrarische achtergrond vinden we het volkomen natuurlijk om ons werk zo duurzaam mogelijk te doen. We zijn dan ook ambitieus: in 2030 willen we CO2-neutraal werken, met een duurzaam inzetbaar, gezond en vitaal team. Dat doen we door continu te innoveren, te investeren en samen te werken met onze partners.

Duurzame partner

Als duurzame partner richten we ons op onze ecologische voetafdruk, weg- en voedselveiligheid en op samenwerkingen in de waardeketen. Zo willen we onze ecologische voetafdruk verkleinen om in 2030 CO2-neutraal te zijn, bijvoorbeeld met elektrische vrachtwagens. Nu al verminderen we ons brandstofverbruik en verhogen we onze beladingsgraad zodat we minder onnodige kilometers maken. Onze chauffeurs leren op de Farm Trans Academy een ​​duurzame rijstijl aan, het Fleetboard in onze vrachtwagens helpt hen daarbij tijdens de ritten.

Connected services

Farm Trans is sterk in ICT en heeft een uitgebreid transportnetwerk met partners in heel Europa en het VK. Zo kun je jouw hele logistieke operatie aan ons toevertrouwen. We combineren slim verschillende goederenstromen, diensten en routes om jouw transport te optimaliseren. Zo werken we samen aan duurzamere logistiek, met alle bijkomende voordelen in tijd en kosten.

Going next level for planet and people

Duurzame werkgever

Als duurzame werkgever richten we ons op een gezonde en veilige werkomgeving en op het aantrekken en behouden van talent. Iedereen is welkom bij Farm Trans. We zorgen voor een prettige werkomgeving met onder meer ruimte voor sport, thuiswerken, veilige vrachtwagencabines en flexibele werkroosters. Bij Farm Trans werk je in een open cultuur, waarin alles bespreekbaar is. En waar je je volop kunt ontwikkelen via de Farm Trans Academy en intern kunt doorgroeien.

Dag van de Aarde | Investeren in Onze Planeet
Vandaag is de Dag van de Aarde met als thema dit jaar 'Investeren in Onze Planeet'.