Spring naar content

Cross-docking en warehousing

Slim en snel leveren

Je wil je voorraden zo klein mogelijk houden en tegelijkertijd snel kunnen leveren. Farm Trans maakt het mogelijk met smart warehousing en cross-docking voor ambient, vers- én vriesproducten.

Farm Trans line art icon with packages in warehouse

Slimme overslag

Cross-docking

Farm Trans brengt je goederen op de meest efficiënte manier van A naar B, via C. Met groupage combineren we verschillende ladingen tot één grote. Zo brengen we de juiste vrachten bij elkaar en vervoeren we op de snelste en meest duurzame manier. Op onze eigen cross-docking-locatie in de Benelux en via partners in Duitsland zorgen we voor de vlotte overslag van goederen, ook geconditioneerd: vers én diepvries. Met onze slimme IT-oplossingen brengen we de goederenstromen in kaart en stippelen we de meest efficiënte vervoersmiddelen en routes uit.

Snel vries- en verstransport

Cross-docking in de Benelux en Duitsland

  • Eigen cross-dockfaciliteit in Lommel, België
  • Partnerlocaties met onze service in Duitsland
  • Hoge capaciteit met ruimte voor 800 pallets
  • Vriescellen  (-20 °C) en koelruimtes (0-4 °C)
  • Eigen team van voorladers tot rangeerders
  • Optimale groupage voor efficiëntere ritten

Vers en diepvries in één

Als levensmiddelenproducent kun je je hele vries- en verstransport overlaten aan één logistieke partner. Dat is uniek in de branche. Een uitkomst als je zowel vries- als versproducten wil laten vervoeren, je routes efficiënter wil maken en altijd ‘in control’ wil zijn. Farm Trans regelt het. Van het registreren van je pallets op de juiste temperatuur tot het optimaal plannen van je transport. Met de zekerheid van een gecertificeerde partner en de service die je verdient.

Voedselveilig van A naar B

Je vracht is veilig in onze aparte ruimtes voor koelen en vriezen. Daar wachten je levensmiddelen maximaal 48 uur op de meest efficiënte rit naar jouw afnemers. Op de juiste temperatuur, zonder gevaar op kruisbesmetting. Daar waakt ons QESH-team (Quality, Environment, Safety en Health) over, volgens de HACCP-principes en wettelijke eisen.

 

Zo werkt het

1

Groupage
Op onze cross-dockinglocatie combineren we verschillende ladingen tot één grote en vervoeren die op de snelste en meest duurzame manier.

2

Cross-docking
Zonder ze op te slaan, brengen wij je goederen vanuit onze cross-dockinglocatie meteen na het lossen door naar hun eindbestemming.

3

Warehousing
Hebben je goederen toch korte opslag nodig? Op onze strategische, centraal gelegen opslaglocatie in de Benelux, met onze mensen, is jouw vracht veilig.

Warehousing

Korte opslag nodig? Met de Smart Warehousing van Farm Trans slaan we je goederen veilig op, onder de condities waar jouw vracht om vraagt. Zo hebben we met onze partners strategische opslaglocaties in heel Europa, met koel- en vriesfaciliteiten en de certificaten om je voedingsmiddelen met zorg te bewaren.

Farm Trans portret Tom

“Meer weten over onze warehouse oplossingen? Stel ons je vraag. We helpen je graag vooruit.”

Tom Steenmeijer | Sales Director

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.