Spring naar content
Warehouse & cross-dock

Slim en snel leveren

Je wil je voorraden zo klein mogelijk houden en tegelijkertijd snel kunnen leveren. Farm Trans maakt het mogelijk met cross-docking en smart warehousing.

graphic-warehousing_3_3
Slimme overslag

Cross-docking

Farm Trans brengt je goederen op de meest efficiënte manier van A naar B, via C. Met groupage combineren we verschillende ladingen tot één grote. Zo brengen we de juiste vrachten bij elkaar en vervoeren we op de snelste en meest duurzame manier. Op onze cross-docking-locatie centraal gelegen in de Benelux zorgen we voor de vlotte overslag van goederen, ook geconditioneerd. Met onze slimme IT-oplossingen brengen we de goederenstromen in kaart en stippelen we de meest efficiënte vervoersmiddelen en routes uit.

Zo werkt het

1

Groupage
Op onze cross-dockinglocatie combineren we verschillende ladingen tot één grote en vervoeren die op de snelste en meest duurzame manier.

2

Cross-docking
Zonder ze op te slaan, brengen wij je goederen vanuit onze cross-dockinglocatie meteen na het lossen door naar hun eindbestemming.

3

Warehousing
Hebben je goederen toch korte opslag nodig? Op onze strategische, centraal gelegen opslaglocatie in de Benelux, met onze mensen, is jouw vracht veilig.

Warehousing

Korte opslag nodig? Met de Smart Warehousing van Farm Trans slaan we je goederen veilig op, onder de condities waar jouw vracht om vraagt. Zo hebben we met onze partners strategische opslaglocaties in heel Europa, met koel- en vriesfaciliteiten en de certificaten om je voedingsmiddelen met zorg te bewaren.

Tom_1165-min
“Meer weten over onze warehouse oplossingen? Stel ons je vraag. We helpen je graag vooruit.”

Tom Steenmeijer | Sales Manager

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief