Spring naar content
Van en naar het Verenigd Koninkrijk

VK Transport

Zonder zorgen im- en exporteren 

Transporteer je vracht zonder zorgen van en naar het VK met Farm Trans. Wij regelen alles volgens de regels met onze ICT-infrastructuur, onze eigen vestiging in het VK en onze trailers. 

 

connected_services_img1
Zorgeloos overzee

Alles geregeld

Wil je regelmatig grote volumes vanuit Europa naar het VK laten vervoeren? Farm Trans regelt het allemaal. Je vracht gaat onbemand met de ferry naar ons kantoor in het VK, waar we het met onze eigen vloot en chauffeurs naar je eindbestemming in het VK brengen. Groupage, cross-docking en A-B-leveringen zijn ook mogelijk. We werken met gespecialiseerde partners voor de douane, zodat je vracht zonder vertraging aankomt. Zo ga jij zorgeloos overzee.

Eigen vloot en vestiging 

Vanuit verschillende Europese landen vervoeren we jouw vracht naar het VK. Met ons eigen wagenpark van trucks en trailers kunnen we jouw ladingen snel en soepel met de ferry overbrengen en via onze eigen vestiging goed uitleveren in het hele Verenigd Koninkrijk. Wij zijn er van begin tot eind bij.

Gestroomlijnd systeem

Met ons eigen Logistics Managements System (LMS) stroomlijnen we het transport van vertrek tot aankomst. We managen alle gegevens op de minuut – van orderbeheer en transport tot de ontvangst van goederen. Zo hebben we jouw vracht in kaart en zorgen we voor efficiënt en veilig transport in het VK. 

FarmTrans-KEUZE-VB-6664-
Meer weten over onze transportdiensten van en naar het Verenigd Koninkrijk? We helpen je graag vooruit.

Tom Steenmeijer | Sales Manager

sales@farmtrans.com

+31 (0) 168 74 54 00

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.