Spring naar content
Over ons

Going next level

Farm Trans is al sinds 1987 sterk in voedingstransport. En dat blijven we door te innoveren en investeren. In IT, in duurzaamheid en in onze mensen. Voor het volgende level in logistiek.

Farm Trans, ontstaan op het land

We heten niet voor niets Farm Trans. In 1987 reed onze eerste vrachtwagen op de weg met bulktransport voor aardappelen. We blonken meteen uit in ICT en onze kennis van voedingstransport en dat werd gezien. Met elke kilometer zijn we gegroeid. Vandaag de dag breidt ons netwerk zich uit tot heel Europa en het VK, werken meer dan 550 professionals bij ons en maken we werk van de toekomst. Voor efficiëntere logistiek, met minder uitstoot en meer werkplezier. 

Facts
Farm Trans people icon
+

Transport professionals

Farm Trans icon truck
+

Trucks

Farm Trans icon trailer
+

Trailers

Farm Trans icon shaking hands

Vestigingen met lokale teams

Progress

Our drive for progress

Het logistieke bedrijf van de toekomst is een IT-bedrijf. Wie nu digitaal voorop rijdt, vaart en vliegt, wint vandaag en morgen. Daarom is data de brandstof waarop wij vandaag vooruit gaan. Door data slim in te zetten, leggen we logistieke puzzels sneller en makkelijker. En zo zorgen we er samen voor dat jouw supply-chain korter, efficiënter en duurzamer is dan ooit.

Every drive datadriven
Reducing emission drive by drive
Planet

Our drive for the planet

Transport is aan een transformatie toe. Minder uitstoot bereik je niet alleen met zuinigere voertuigen en lokale samenwerking. Duurzaam transport begint al vóór de reis. Daarom plannen wij vooraf de meest efficiënte routes, tijden en transportmiddelen en rekent ons state of the art Smart Warehouse de snelste overdracht van goederen uit. Zo werken we datagedreven aan duurzame logistiek.

People

Our drive for people

Zonder goede mensen geen transport. Daarom waarderen we onze mensen zo enorm. We investeren in een sterk en compleet team, van data-analisten tot chauffeurs. En we vinden het belangrijk dat ze veilig, gezond en gelukkig werken. In onze eigen Farm Trans Academy ontwikkelen onze mensen zich naar het volgende level in hun carrière.

Going next level together

Sterk vanaf de start

Farm Trans werd in 1987 opgericht. Als koploper op het gebied van ICT en met onze focus op food transport wisten we ons al vanaf de oorsprong te onderscheiden.

Ideale condities

Al snel groeide de vraag naar onze diensten, ook voor voedingsmiddelen die speciale condities vereisten. In 1997 breidden we daarom onze diensten uit met geconditioneerd transport. We keken ook verder over de grenzen, met uitbreiding naar Oost-Europa in 2005 en het VK in 2007. In 2012 boden we voor het eerst multimodaal transport aan.

 

Alleskunner

Vandaag de dag vervoeren we samen met ons sterke partnernetwerk alle soorten voedingsmiddelen en andere veeleisende producten over weg, water en spoor. En nog steeds gaan we voor ‘next level’. Met onze kracht in ICT en onze mensen overwinnen we de grootste uitdagingen in logistiek.