Spring naar content

Veilig Transport op Maat


24 | 02 | 2022

Daarnaast bouwt ons team iedere dag aan hechte klantrelaties. Door middel van nauw contact tussen onze accountmanagers en de klant is ons team continu onderweg om uw transport en logistieke processen te verbeteren. Onze experts op het gebied van transport en logistiek denken met de klant mee. Zo maken wij onze diensten voor iedere klant op maat.

Een voorbeeld hiervan is een pendeltraject met een speciaal type wachtwagen. Onze klant neemt pendeltransport bij ons af. De route voor dit pendeltransport gaat door dichtbevolkte gebieden, zoals woonwijken. Om dit werk zo veilig mogelijk uit te voeren heeft Farm Trans eind vorig jaar nieuwe trucks gekocht, speciaal voor dit traject. Het model van de trucks is een Volvo FM. Dit zijn zeer veilige trucks die goed op de veiligheidseisen voor dit pendeltraject aansluiten. Zo zijn de trucks laag, waardoor de chauffeur goed zicht heeft vanuit de cabine. Ook beschikken de trucks over camera’s op onder andere de dode hoek en kan de truck zelf remmen in noodsituaties. Er is ook rekening gehouden met het geluidsniveau van de vrachtwagens die door de dichtbevolkte gebieden moeten rijden. Zo wordt de trailer elektrisch aangedreven door de truck en beschikken deze vrachtwagens over de stilste banden.

Meer weten over onze diensten op maat en wat wij voor uw logistieke uitdagingen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!