Spring naar content

Hey there!
This is what’s new

Spotlight
Farm Trans spreekt op ITT-event
Dit jaar was Farm Trans aanwezig bij het ITT-event van Trimble Transport & Logistics om te spreken over de langdurige samenwerking tussen Farm Trans en Trimble. Al ruim 10 jaar maakt Farm Trans gebruik van verschillende softwarepakketten van Trimble en sinds 2021 zijn wij gestart met het gebruiken van Video Intelligence.
Newsflash
Cheques van TVM Verzekeringen door weinig schades
Afgelopen maand werd bekend dat TVM eenmalig een bedrag van 10 miljoen euro premie teruggeeft aan haar klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water.
Farm Trans – uw logistieke specialist in de UK
U bent op zoek naar een betrouwbare logistieke partner die verschillende transportmogelijkheden in en naar het Verenigd Koninkrijk aanbiedt.
Vlog: Customer Service afdeling
Onze Customer Service afdeling is een belangrijke spil in onze organisatie als het gaat over klantvragen en klantcontact. Michiel van Gerwen en Rochelle Domenie vertellen in deze vlog over het werk op de afdeling, de kracht van Customer Service en de vooruitstrevende technologieën.
Walking Floor transport na Brexit
Op zondagochtend 3 januari 2021 heeft Farm Trans met haar Walking Floors succesvol de eerste post-Brexit lossingen gedaan in het Verenigd Koninkrijk.
Newsletter

Houd me op de hoogte!

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief.

FT groepsfoto_web

Ontmoet ons team

Jouw logistiek, onze drive

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief