Spring naar content

Nieuwe bandlossers met 2 compartimenten in gebruik genomen als onderdeel van grotere investering

Nieuwe bandlossers met 2 compartimenten in gebruik genomen
13 | 04 | 2023

De belangrijkste voordelen van bandlossers met twee compartimenten is dat onze klanten verschillende soorten producten, of twee ladingen van hetzelfde product voor verschillende afleveradressen kunnen combineren in één transport, waardoor de efficiëntie van hun logistieke processen wordt verhoogd, de kosten worden verlaagd en de CO2 uitstoot wordt verminderd voor duurzaam transport.

Onderlossers met twee compartimenten bieden tevens praktische voordelen voor onze chauffeurs. Deze trailers zijn gemakkelijker te laden en te lossen dan alternatieve transportoplossingen voor gecombineerde ladingen, zoals het laden van kisten in schuifzeiltrailers. Het stelt onze chauffeurs in staat om hun ladingen snel en efficiënt te verwerken. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit van onze chauffeurs, maar zorgt er ook voor dat onze klanten hun ladingen op tijd en in goede staat ontvangen.

Voor meer informatie over onze bandlossers met twee compartimenten en hoe deze kunnen helpen bij jouw transportbehoeften voor los gestorte agrarische producten, of voor andere vragen over het transport van bulkgoederen, staan onze transportexperts klaar. Met de diversiteit van onze vloot heeft Farm Trans altijd een oplossing in huis.

Farm Trans voorziet ook in 2023 weer een forse uitbreiding van de vloot van bulk trailers; een 60-tal nieuwe bandlossers zal gedurende het jaar worden uitgeleverd.