Spring naar content

Meekijken met… Bulk Planner


14 | 04 | 2022

Leano Ploeg (21) werkt nu bijna een jaar bij Farm Trans als planner voor onze Bulk divisie. Zolang hij zich kan herinneren is hij al bekend met Farm Trans, zijn vader begon hier als vrachtwagenchauffeur toen Leano net geboren was. Als kind vond hij het al leuk om met zijn vader mee te gaan op de vrachtwagen: “Ik ging vroeger elke vakantie mee, zo vaak het kon.”

Hoe word je planner?

Om uiteindelijk planner te kunnen worden is Leano na zijn middelbare school naar het Scheepvaart en Transport College gegaan om de opleiding Management Transport en Logistiek te volgen. Nu heeft hij het naar zijn zin op zijn werk en ervaart hij een fijne werksfeer bij Farm Trans. “Omdat ik vroeger veel met mijn vader ben meegegaan vind ik het toch wel leuk om chauffeurs een mooier rondje te laten maken”, vertelt Leano over de aspecten die hij het leukst vind aan zijn baan.

Eigenschappen van een planner

Welke eigenschappen er bij een echte planner horen? Hierop zegt Leano: “Sowieso stressbestendig, omgaan met wisselvalligheden en er niet vanuit gaan dat je van half 9 tot 5 werkt. Ik denk dat je iets moois moet kunnen neerzetten als je creatief bent.”