Spring naar content

Farm Trans stroomlijnt supply chain voor efficiënter exportproces naar het VK


27 | 01 | 2022

Farm Trans verzorgt al jaren bulk- en geconditioneerd transport naar het Verenigd Koninkrijk. Hoewel de Brexit voor veel bedrijven uitdagingen opleverde, is Farm Trans erin geslaagd om deze uitdagingen het hoofd te bieden en sindsdien groei te realiseren in het aantal transporten naar het VK. Maar niet zonder aanpassingen aan de supply chain. Samen met de douane-agent en met Cape Groep werd met behulp van het Mendix low-code platform een in-house applicatie ontwikkeld om het exportproces naar het VK te stroomlijnen.

Het systeem verwerkt alle gegevens van orderbeheer, tot transport, tot het ontvangst van goederen. Het oorspronkelijke doel was om het exportproces te verbeteren, maar het proces van het importeren van goederen naar het VK is op dit moment ook in ontwikkeling. Op deze manier maakt Farm Trans haar dienstverlening efficiënter voor haar klanten, met minder ruimte voor fouten en met kostbare tijdwinst.

Michiel van Gerwen, Teamleider Connected Services bij Farm Trans, sprak met CIO.com over deze geautomatiseerde oplossing. Het volledige artikel kunt u hier lezen.

Voor meer informatie over onze transportoplossingen in en naar het VK kunt u hier contact met ons opnemen.