Spring naar content

Farm Trans spreekt op ITT-event


09 | 06 | 2022
Veiligheid

Veiligheid is één van de van de belangrijkste begrippen binnen Farm Trans. Wij werken er dan ook elke dag hard aan om de werkomgeving zo veilig mogelijk te maken voor onze werknemers en onze dienstverlening zo veilig mogelijk voor weggebruikers, onze klanten en de producten die wij vervoeren.

Video Intelligence

Inmiddels worden er standaard op al onze nieuwe vrachtwagens dashcams van Trimble geïnstalleerd. Deze dashcams kunnen belangrijke situaties op de weg vastleggen. Deze beelden kunnen wij dan vervolgens gebruiken als bewijslast voor schades of voor trainingsdoeleinden. Door de beelden uit de praktijk kunnen rijtrainingen ook beter afgesteld worden op deze situaties.

Winnen met Talent en Technologie

Het thema van het ITT-event van dit jaar was Winnen met Talent en Technologie. Dit onderwerp sluit goed aan op de strategie van Farm Trans, waarbij wij focussen op duurzaam werkgeverschap, het milieu en de inzet van technologie. Met behulp van de software van Trimble verzamelen wij constant veel informatie over onze dienstverlening. Denk hierbij aan bijvoorbeeld real-time tracking of de videobeelden afkomstig van de dashcams. Maar alleen door de inzet van de juiste mensen kunnen waardevolle data-analyses gemaakt worden om iedere dag opnieuw onze dienstverlening te optimaliseren.