Spring naar content

Dag van de Aarde | Investeren in Onze Planeet


22 | 04 | 2022

Vandaag is de Dag van de Aarde met als thema dit jaar ‘Investeren in Onze Planeet’. Eerder deze maand heeft het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) het nieuwste rapport gepubliceerd. In alle sectoren is onmiddellijk actie nodig om de opwarming van de aarde te beperken en de Sustainable Development Goals (SDGs) te bereiken. De transportsector zal ook een grote transitie moeten doormaken om de opwarming van de aarde te helpen beperken. Elk individueel bedrijf zal een bijdrage moeten leveren, zo ook Farm Trans.

Duurzaamheidsrapport

Later dit jaar zal Farm Trans zijn eerste Duurzaamheidsrapport publiceren. Al jaren lang is duurzaamheid een belangrijk thema binnen ons bedrijf. Het rapport bevat de SDGs waar Farm Trans zich op focust ter ondersteuning van onze drie kernpijlers: people, planet & progress.

Investeren in Onze Planeet

Omdat duurzaamheid prioriteit heeft in onze organisatie, heeft Farm Trans altijd geïnvesteerd in de nieuwste technieken voor ons wagenpark en IT oplossingen. Daarnaast investeren wij in training voor onze chauffeurs, om het transport zo efficiënt mogelijk uit te voeren en CO2 uitstoot te minimaliseren. Meer informatie over de manieren waarop wij investeren in onze planeet zal binnenkort gepubliceerd worden.