Spring naar content

Cheques van TVM Verzekeringen door weinig schades


27 | 05 | 2021
Inzet van chauffeurs

Bij het vaststellen van het bedrag wordt onder andere gekeken naar hoe lang je al verzekerd bent bij TVM en naar het schadeverloop. Farm Trans heeft een mooi bedrag mogen ontvangen en dat hebben wij grotendeels te danken aan onze chauffeurs die zich elke dag inzetten om schades te voorkomen en op een veilige manier de producten van onze klanten te vervoeren

Weg- en voedselveiligheid

Farm Trans maakt zich – net als TVM – al lange tijd hard voor transportveiligheid. Het is onderdeel van ons duurzaamheidsbeleid onder de pijler ‘weg- en voedselveiligheid’, want bij Farm Trans zijn we altijd op weg, letterlijk en figuurlijk. Om dit te bereiken, investeert Farm Trans onder andere in een modern wagenpark met de nieuwste technologieën, zoals Active Drive Assist, die de chauffeurs helpen bij het meten van afstanden naar voorliggers en rijstrookmarkeringen, het automatisch aanpassen van de snelheid bij bijvoorbeeld bochten en het corrigeren van de truck wanneer dat nodig is. Maar de chauffeur blijft toch altijd te belangrijkste schakel en ondersteunt Farm Trans hen middels rijtrainingen die gegeven worden vanuit de Farm Trans Academy.

Wat doen we met de cheques?

Het zijn de medewerkers, waaronder de chauffeurs, die het succes van Farm Trans maken. Daarom zal de directie van Farm Trans het bedrag van de bijdrage investeren in de werkomgeving van medewerkers. Laten we samen doorgaan voor een gezonde toekomst van onze sector!