Spring naar content

Food transport bij Farm Trans

Internationaal food transport

Farm Trans regelt jouw internationale food transport over weg, water en spoor. We bieden betrouwbare en efficiënte transportoplossingen voor jouw voedingsproducten over heel Europa, inclusief het Verenigd Koninkrijk. Met ons uitgebreid netwerk, warehouse faciliteiten op strategische locaties en ons ervaren team zorgen we ervoor dat jouw goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Hierbij staan snelheid, betrouwbaarheid en voedselveiligheid centraal.

Internationaal netwerk

Met een uitgebreid netwerk verspreid over heel Europa en het VK, zijn we in staat om jouw internationale transportbehoeften te vervullen. Ons internationaal netwerk stelt ons in staat om snel en efficiënt te opereren, met minder uitstoot en lagere kosten. Geen transportvraag is ons te groot: we kunnen makkelijk opschalen door onze constant groeiende vloot.

Farm Trans houdt alle regelgeving voor internationaal transport nauwlettend in de gaten. Hierdoor worden vrachten veilig en betrouwbaar vervoerd. Daarnaast zijn we ons bewust van douanevoorschriften en procedures binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Dankzij onze zeven locaties in vijf verschillende landen bieden we altijd op-maat-gemaakte transportoplossingen. Routes worden zorgvuldig gepland door onze geavanceerde IT en systemen. Onderdeel hiervan is een realtime dashboard waarin je altijd de voortgang van een zending kan volgen.

Farm Trans conditioned truck

Duurzaam internationaal transport

Farm Trans streeft naar duurzaam internationaal transport. We willen ons steentje bijdragen aan het verduurzamen van de sector en gaan op bewuste wijze om met de planeet. Het is ons doel om onafhankelijk te worden van fossiele brandstoffen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Dit doen wij door ons te focussen op onze voertuigen en onze mensen. Zo leren onze chauffeurs op de Farm Trans Academy een duurzame rijstijl aan die brandstofverbruik vermindert.

De toekomst van duurzaam transport

Daarnaast investeren we in moderne en milieuvriendelijke transportmiddelen en technologieën om de impact op het milieu te verminderen. We zijn voortdurend bezig om een vloot te creëren die bestaat uit nul-emissievrachtwagens, gebaseerd op batterij- en brandstofceltechnologie. Door gebruik te maken van geavanceerde routeplanning en efficiencyverbeteringen optimaliseren we onze transportactiviteiten en verminderen we de uitstoot van broeikasgassen. Op deze manier dragen we bij aan een duurzamere logistieke sector.

 

Meer weten over internationaal transport of ben je op zoek naar een betrokken partner? Stel je vraag aan ons, wij helpen je graag vooruit!

Tom Steenmeijer | Sales Director

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.