Spring naar content

Foodtransport

Foodtransport uitbesteden

Of het nu gaat om verse of diepgevroren producten: wij zorgen dat jouw vrachten veilig en op tijd op de gewenste bestemming komen. Dit maken wij waar dankzij onze jarenlange ervaringen in foodtransport. Als toegewijde partner staan we bekend om onze betrouwbaarheid en hands-on-mentaliteit. Daarnaast zijn wij vastbesloten om bij te dragen aan de duurzamere toekomst van logistiek.

Optimaal foodtransport

Ons logistiek proces is efficiënt ingericht. Farm Trans streeft naar een naadloos procesverloop van planning tot uitvoering. We optimaliseren voortdurend onze middelen en zijn altijd op de hoogte van alle processen dankzij onze geavanceerde software en real-time monitoring. Farm Trans vervoert niet alleen jouw producten, maar biedt complete end-to-endoplossingen.

Farm Trans conditioned truck

Transport van voedsel

Farm Trans begrijpt dat de versheid van jouw producten essentieel is. Onze moderne voertuigen zijn in staat om jouw producten onder optimale omstandigheden te vervoeren. De koelsystemen staan hierbij centraal en verzekeren dat jouw producten continue onder de juiste temperaturen bewaard en vervoerd worden.

We nemen onze verantwoordelijk om de logistieke sector te verduurzamen serieus. Daarnaast hebben wij een diepgaand begrip rondom de unieke vereisten van foodtransport. Hierdoor bieden wij efficiënte en de meest duurzame logistiekoplossingen met aandacht voor jouw lading.

Veilig voedseltransport

Voedselveiligheid is onze prioriteit. Voeding transport gaat verder dan simpelweg levensmiddelen verplaatsen. Farm Trans implementeert strikte normen en protocollen rondom (voedsel)veiligheid. Het maakt niet uit om wat voor producten het gaat: wij zorgen ervoor dat jouw lading onder optimale omstandigheden wordt vervoerd met speciale aandacht voor voedselveiligheid. Onze QESH-afdeling houdt zich hier dagelijks mee bezig.

Farm Trans line art icon with packages in warehouse

Mogelijkheden foodtransport

Farm Trans biedt verschillende mogelijkheden voor het vervoeren van jouw voedselproducten. Of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden, wij bieden geconditioneerd transport in heel Europa. Wij werken met jou samen om de beste optie te kiezen voor jouw specifieke behoeften en budget. Of het nu gaat om groepage, deelladingen of complete vrachten, wij zorgen ervoor dat jouw voedselproducten veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

Trailers
Onze geconditioneerde trailers zijn ingericht met de laatste technologie om jouw kwetsbare producten (voedsel)veilig en snel te vervoeren. Bij Farm Trans kunnen we jouw voedingsmiddelen vervoeren in verschillende trailers:

  • Mono Temp trailer
    Vervoert verse of diepgevroren voedingsmiddelen veilig onder één constante temperatuur, van -30 tot 30 graden Celsius.
  • Dual Temp trailer
    Vervoert meerdere verschillende voedingsmiddelen veilig onder twee constante temperaturen in één trailer, van -30 tot 30 graden Celsius.
  • Koel-vriestrailer
    Wil je zowel koelverse als diepvriesproducten distribueren? Onze koel-vriestrailer koelt en vriest in twee verschillende zones.
Vragen over foodtransport? Neem contact met ons op!

Rob Goldenbeld | Sales Manager

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.