Spring naar content

Sustainability

Duurzaam transport CO2-neutraal in 2030

Duurzaam transport speelt al jaren een belangrijke rol binnen Farm Trans. Als logistiek dienstverlener met agrarische achtergrond vinden we het volkomen natuurlijk om vervoer zo duurzaam mogelijk te maken. Dat doen we door continu te innoveren, te investeren in nieuwe technieken en IT-oplossingen en slim samen te werken met onze partners.

Duurzaam transport heeft toekomst

In het klimaatakkoord van 2018 is afgesproken dat het transport in 2050 emissieloos moet zijn. Farm Trans wil in 2030 al CO2-neutraal werken met duurzaam transport. Zo willen we onze ecologische voetafdruk verkleinen met een vloot van nul-emissievrachtwagens, gebaseerd op batterij- en brandstofceltechnologie. Ook willen we ons brandstofverbruik verminderen en onze beladingsgraad verhogen om kilometers zo efficiënt mogelijk te benutten. Ook leren onze chauffeurs op de Farm Trans Academy een duurzame rijstijl aan, het Fleetboard in onze vrachtwagens helpt hen daarbij tijdens de ritten.

Duurzaam vervoer: nu en straks

Als duurzame logistieke partner richten we ons nu op onze ecologische voetafdruk, weg- en voedselveiligheid en op samenwerkingen in de waardeketen, om vandaag al verschil te maken. Maar hoe ziet duurzaam transport er straks uit? Farm Trans sorteert voor op de toekomst met het duurzaam vervoer van morgen. Met duurzamere transportmiddelen, steeds slimmere IT en efficiëntere kilometers maken we duurzaam vervoer écht duurzaam.

Going next level for planet and people

Duurzaam: logistiek en logica

Farm Trans maakt duurzame logistiek logisch met Connected Services. We zijn sterk in ICT en hebben een uitgebreid transportnetwerk met partners in heel Europa en het VK. Zo kun je jouw hele logistiek duurzaam aan ons toevertrouwen. We combineren slim verschillende goederenstromen, diensten en routes om jouw transport te optimaliseren. Zo werken we samen aan duurzaam vervoer, met alle bijkomende voordelen in tijd en kosten.

Meer over Connected services

De talenten van de toekomst

Als duurzame werkgever richten we ons op een gezonde en veilige werkomgeving en op het aantrekken en behouden van talent. Iedereen is welkom bij Farm Trans. We zorgen voor een prettige werkomgeving met onder meer ruimte voor sport, thuiswerken, veilige vrachtwagencabines en flexibele werkroosters. Bij Farm Trans werk je in een open cultuur, waarin alles bespreekbaar is. En waar je je volop kunt ontwikkelen via de Farm Trans Academy en intern kunt doorgroeien.

Sustainability Report

Download ons Sustainability Report van 2021-2022

"*" geeft vereiste velden aan

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid en cookiebeleid van Farm Trans.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sustainability Report

Download ons Sustainability Report van 2021-2022

"*" geeft vereiste velden aan

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid en cookiebeleid van Farm Trans.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.