Spring naar content

Diepvries-transport

Diepvries-transport

Met diepvries-transport door Farm Trans behoud je de voedselveiligheid en kwaliteit van diepvriesproducten tijdens het hele transportproces. Farm Trans is specialist in diepvries vervoer en brengt jouw bevroren producten voedselveilig en snel naar elke gewenste locatie in Europa, inclusief het VK.

Diepvriestransport is onmisbaar in de voedingsindustrie, want diepvriesproducten horen in perfecte staat op hun plaats van bestemming aan te komen. Dat vraagt om de juiste expertise, goed opgeleide chauffeurs en de beste trucks. Farm Trans houdt jouw vracht van A naar B op de juiste vriestemperatuur.

Farm Trans verzorgt diepvries vervoer met:

 • Uitstekend opgeleide chauffeurs
 • State-of-the-art trucks en trailers
 • De meest moderne koel- en vriessystemen
 • Cross-docking en warehousing
 • FSSC 22000 en GMP+ certificering

Met onze goed geïsoleerde trailers blijft de temperatuur stabiel en voorkom je dat bacteriën en andere schadelijke micro-organismen jouw vriesproducten aantasten.

Kwaliteitseisen diepvries-vervoer

Alles draait om voedselveiligheid bij diepvries vervoer. Daarom zorgen we ervoor dat jouw diepgevroren voedingsmiddelen veilig, hygiënisch en gecontroleerd onderweg zijn. Ons QESH-team (Quality, Environment, Safety en Health) staat vierkant achter jouw lading:

 • Temperatuur
  Diepvriesproducten mogen vervoerd worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Onze trailers koelen tot -30°C en houden met de temperatuursensor de juiste temperatuur constant.
 • ATP
  Onze vrachtwagens zijn ATP-gekeurd (Accord Transport Perishables). Dat certificaat is verplicht bij het internationaal diepvries vervoer van bederfelijke levensmiddelen met een koelwagen.
 • HACCP
  Ons voedselveiligheidssysteem is gebaseerd op de HACCP-principes en voldoet aan de wettelijke eisen.
 • Normen en standaarden
  Farm Trans is officieel gecertificeerd met ‘GMP+ FSA B4 transport’ voor diervoederveiligheid en met ‘FSSC 22000’ voor de voedselveiligheid van verpakte levensmiddelen.

Om aan alle eisen te blijven voldoen en zo voor veilig transport te zorgen, blijft Farm Trans investeren in opleiding met onze eigen Farm Trans Academy.

Farm Trans conditioned truck

Mogelijkheden vriestransport

Heb je verschillende vrachten, verschillende afleveradressen, verschillende volumes? Farm Trans berekent de meest efficiënte en duurzame routes voor het vriestransport van jouw vracht. Met groupage en crossdocking op onze eigen locaties in de Benelux, combineren we slim de juiste vrachten bij elkaar. Zo leggen we geen kilometer te veel af, houden we de kosten laag en maken we vriestransport zo duurzaam mogelijk. Jij blijft elk moment op de hoogte via live rapportages.

Trailers
Onze geconditioneerde trailers zijn ingericht met de laatste technologie om jouw diepvriesproducten (voedsel)veilig en snel te vervoeren. Bij Farm Trans kunnen we jouw voedingsmiddelen vervoeren in verschillende trailers:

 • Mono Temp trailer
  Vervoert verse of diepgevroren voedingsmiddelen veilig onder één constante temperatuur, van -30 tot 30 graden Celsius.
 • Dual Temp trailer
  Vervoert meerdere verschillende voedingsmiddelen veilig onder twee constante temperaturen in één trailer, van -30 tot 30 graden Celsius.
 • Koel-vriestrailer
  Wil je zowel koelverse als diepvriesproducten distribueren? Onze koel-vriestrailer koelt en vriest in twee verschillende zones.

Diepvries-transport voor jouw producten 

Farm Trans vervoert verschillende diepgevroren voedingsmiddelen op de juiste temperatuur tot -30 graden Celsius, zoals:

 • IJs
 • Diepgevroren vis, schaal-of weekdieren
 • Bevroren boter
 • Bevroren crèmes

Vriestransport op maat
Heb je een ander product dat om diepvries-transport vraagt? Wij denken graag met je mee en vinden altijd een oplossing op maat in onze vloot, of in die van onze partners. Farm Trans levert diepvries-transport op maat door heel Europa, inclusief het VK. Onze vestigingen in verschillende landen werken rechtstreeks samen, voor duidelijke communicatie en eigen trucks in de landen van jouw wens. We stemmen onze leverschema’s af op jouw behoeften, jij volgt je vracht altijd en overal live via ons dashboard.

Farm Trans line art icon with packages in warehouse
Interesse in diepvriestransport of onze andere transportvormen? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tom Steenmeijer | Sales Director

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.