Spring naar content

Certificeringen

Voedingsmiddelen veilig vervoerd

Voor het behandelen en vervoeren van voedingsmiddelen gelden strenge eisen. Logisch. Daarom heeft Farm Trans alle certificaten in bezit om voedingsmiddelen veilig te vervoeren. En belangrijker nog: we handelen er ook naar.

 

  • FSSC 22000 V5.1
    Scope: (Bulk) transport van (on)geconditioneerde levensmiddelen. Farm Trans voldoet aan de FSSC 22000 V5.1-norm voor voedselveiligheid en kwaliteit. De standaard van de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV), wereldwijd erkend voor de gehele voedingsmiddelenindustrie en goedgekeurd door de GFSI (Global Food Safety Initiative).

FSSC 22000 V5.1 Farm Trans Bulk Logistics B.V.

FSSC 22000 V5.1 – Farm Trans Fresh & Frozen B.V.

FSSC 22000 V5.1 – Farm Trans Belgium BVBA

FSSC 22000 V5.1 – Farm Trans Eastern Europe Sp. z o.o.

  • GMP+ B4 Transport
    Scope: Wegtransport van diervoeder. Farm Trans voldoet aan de transportstandaard GMP+ B4 voor (weg)transport en heeft betrekking op de veiligheid van diervoeder. GMP staat voor “Good Manufacturing Parties” (goede wijze van produceren) en de + voor de integratie van HACCP. Dit is ontwikkeld door GMP+ International.

GMP+ Farm Trans Bulk Logistics B.V., Germany & Belgium BVBA 

GMP+ Farm Trans Eastern Europe Sp. z o.o. ENG

GMP+ Farm Trans Eastern Europe Sp. z o.o. PL

 

Meer weten?

Reynout Walkate | QESH Manager

quality@farmtrans.com +31 (0) 168 74 52 99
Veilig Transport op Maat
Weg- en voedselveiligheid is een van de belangrijkste speerpunten voor Farm Trans. Dag in dag uit is ons team bezig met het verbeteren van deze veiligheid.
Farm Trans portret Reynout

Reynout Walkate | QESH Manager