Spring naar content
Certificeringen

Voedingsmiddelen veilig vervoerd

Voor het behandelen en vervoeren van voedingsmiddelen gelden strenge eisen. Logisch. Daarom heeft Farm Trans alle certificaten in bezit om voedingsmiddelen veilig te vervoeren. En belangrijker nog: we handelen er ook naar.

Meer weten?

Reynout Walkate | QESH Manager

quality@farmtrans.com +31 (0) 168 74 52 99
  • FSSC 22000 V5.1
    Scope: (Bulk) transport van (on)geconditioneerde levensmiddelen. Farm Trans voldoet aan de FSSC 22000 V5.1-norm voor voedselveiligheid en kwaliteit. De standaard van de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV), wereldwijd erkend voor de gehele voedingsmiddelenindustrie en goedgekeurd door de GFSI (Global Food Safety Initiative).

 

  • BRCGS
    Scope: (Bulk) transport van (on)geconditioneerde levensmiddelen. Farm Trans is BRCGS-gecertificeerd. BRCGS staat voor British Retail Consortium Global Standards en is een wereldwijde voedselveiligheidsstandaard voor voedselveiligheid en kwaliteit. De BRCGS-standaard is goedgekeurd door de GFSI (Global Food Safety Initiative).

 

  • GMP+ B4 Transport
    Scope: Wegtransport van diervoeder. Farm Trans voldoet aan de transportstandaard GMP+ B4 voor (weg)transport en heeft betrekking op de veiligheid van diervoeder. GMP staat voor “Good Manufacturing Parties” (goede wijze van produceren) en de + voor de integratie van HACCP. Dit is ontwikkeld door GMP+ International.