Spring naar content

Farm Trans Academy

Next level ontwikkeling en opleiding

Zonder goede mensen geen transport. Onze mensen maken het verschil voor jou als klant. Om het verschil te blijven maken, blijven onze mensen continu verbeteren. In onze eigen Farm Trans Academy ontwikkelen ze zich naar het volgende level in hun carrière.

De Farm Trans Academy

We stimuleren al onze medewerkers om het maximale uit zichzelf te halen met onze Farm Trans Academy. Van chauffeurs tot IT’ers. Met o.a.:

  • Dagelijkse begeleiding
  • Jaarlijkse praktijkopleidingen
  • Online trainingen
  • Interne opleidingen
  • Persoonlijke ontwikkeling
Gekwalificeerde medewerkers

Farm Trans bouwt op een groot team met de meest gekwalificeerde medewerkers in de branche, zowel op kantoor als op de weg. Daar investeren we dan ook in. Professionals die voor Farm Trans werken, werken in een gezonde en veilige werkomgeving met veel ruimte voor sport, thuiswerken en flexibele werkroosters. En alle mogelijkheden om intern door te groeien.

Werken bij Farm Trans

Farm Trans is een groeiend bedrijf en is altijd op zoek naar chauffeurs en andere transport professionals. Voor deze en andere vacatures kun je kijken op onze werken-bij-Farm-Trans-website.

Meekijken met… Bulk Planner
Leano Ploeg (21) werkt nu bijna een jaar bij Farm Trans als planner voor onze Bulk divisie. Zolang hij zich kan herinneren is hij al bekend met Farm Trans, zijn vader begon hier als vrachtwagenchauffeur toen Leano net geboren was. Als kind vond hij het al leuk om met zijn vader mee te gaan op de vrachtwagen: “Ik ging vroeger elke vakantie mee, zo vaak het kon.”